www.setreshop.com

www.setreshop.com

19 Ağustos 2011 Cuma

BİR KATALOGUN HİKAYESİ

Sabah saat 06.30... Tüm Setre ekibi Haydarpaşa Tren İstasyonu'nda toplandık. Her birimiz yolda gelirken içinden söylenmiş olsa da, güne muhteşem bir hava ve deniz kokan İstanbul'la başladık. Alman mimarisi ve İtalyan taş ustalarının ortaklaşa yaptıkları bu muhteşem tarih kokan yapının önünde, martılara karşı kahvaltı yapmak çok keyifli oldu. Buradan aldığımız enerji neşemize, neşemiz de İstanbul'a yansıdı.


Kahkalarımızı duyup yanımıza gelen Japon turist. Sanırım biz onun, o da bizim ilgimizi çekti...


Kahvaltımızın ardından Yolcu Servis Müdürlüğü'nden Bahar Hanım'ın çekim ekibimizin kullanımına izin verdiği Bekleme Salonu'na yerleştik.


Herkes hummalı bir çalışma içerisinde



Hakan Kültür sezonun makyaj trendlerini mankenimize uygularken


Koleksiyonun parçalarını kızlara puzzle gibi giydiren Hakan Öztürk



Çekimden kareler.. Her zamanki gibi fotoğrafçımız yine Murat Sargın.

........................................................................................................................................

Bir ara makyörümüz Hakan Kültür'le röportaj yapma fırsatı yakaladım...

Başarılı bir makyörsünüz. Bir erkek olarak kadınlara bu kadar etkileyici makyaj yapabilmeniz merak konusu...
Erkek gözüyle bayanlara makyaj anlamında bakmak tabi ki artı bir şey. Bir de herşeyi sıfırdan öğrendiğiz için onun da artısını görebiliyoruz.

Bu sezonun makyaj trendleri nelerdir? Setre kadınına nasıl bir makyaj uyguladınız?
Bu sezon koyu göz makyajları ve kalın kaşlar moda. Gözlere bakır parlaklığı ve kahve tonları hakim ve dudaklar bu kış da kırmızı olacak ama daha mat. Çok doğal makyajlarda ise eye-liner ve bol maskara kullanıyorum. Setre kadınına da bu yılın trendlerini uyguladım. 'Smoky' tarzı göz makyajının kombinlere yakıştığını düşünüyorum.

Bu zamana kadar çekimlerde geçirdiğiniz en ilginç anıyı bizimle paylaşır mısınız?
Çekim için Belize'e gitmiştik. Belize dünyanın su altı yönünden çok ünlü ülkelerinden birisi. Orta Amerika'da bir yer. Su altında mayo çekimi yapmak için bizi çok güzel bir yere götürdüler. Snorkelle daldım ben. Denizin içi akvaryum gibiydi. Milyonlarca balık vardı. Onlardan birisi de köpek balıklarıydı. Onlarda beraber yüzdük, neyseki et yemeyen bir türmüş. Benim için muhteşem bir deneyimdi.
                                                                                    (kadın her yerde kadın işte...)

........................................................................................................................................

Sabah kahvaltı yaparken bu ihtişamlı binaya hayran olmuştuk. Herkes gibi biz de binanın üst katlarını merak ediyorduk. Bahar Hanım'ın eşliğinde oraları görme imkanımız oldu. Yangının izleri neredeyse silinmişti ama tabi bazı yerlerde tadilat hala devam ediyordu. Yüksek tavanlı uzun koridorda yürürken kapıları aralık olan odaların içine bakmadan edemedim. Eski eşyalar gitmiş yerine günümüz mobilyalar yerleştirilmişti. Buna üzüldük açıkçası. Bunu yüzümüze yansıtmış olmalıyız ki Bahar Hanım 'size bir yer göstereceğim' dedi. Çift kapılı, yuvarlak odaya gördüğümüzde hepimiz büyülenmiştik.







........................................................................................................................................

Tüm koleksiyonu ileriki günlerde www.setreshop.com adresinden alabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder